Get Your Rebates at the Post Office Near You FROM Today ONWARDS, But Please Don’t Rush OK.

sekarang kerajaan dah announce nak bayar rebate petrol

so korang boleh pegi ke mana2 post office harineh jugak

tapi satu je pesanan penaja

INI BUKAN HARI MENGUNDI OK.

bukan hari neh je korang boleh amik rebate tuh !

hari2 lain pun boleh. so please don’t rush to the post office gate and break them !

simply said, don’t be so kiasu lah OK

malam tadi masa press conference, post malaysia bagitahu it’s gonna take ONLY 3 minutes

tapi bear in mind, tu semua tak termasuk masa parking, masa tunggu, masa makan sebelum pergi post office dan masa sembang or even masa jalan lengkang kangkung ke gate post office ok. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge