Get The Latest Result Here for FIH Hockey Men’s Junior World Cup 2009 !

hehe benci la takde live coverage kat astro kan

kat singapore x sure la plak ada live coverage ke idak

kalau ada surelah best. x perlu aku pergi ke jb

ke aku perlu pergi ke jb nak tengok game kat stadium hoki taman daya eh ?

hehe adalah alasan kukuh nak pergi ke jb kalo camni

selain drpd alasan nak makan mee rebus gearbox la kan. hehe 🙂

so sapa2 nak latest news pasal world cup hockey kat malaysia/singapura

silalah click kat gambar atas tuh ok.

semua lates result ada. latest standings pun ada

mcm2 ada lah !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Get The Latest Result Here for FIH Hockey Men’s Junior World Cup 2009 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.