Get The Latest Result Here for FIH Hockey Men’s Junior World Cup 2009 !

hehe benci la takde live coverage kat astro kan

kat singapore x sure la plak ada live coverage ke idak

kalau ada surelah best. x perlu aku pergi ke jb

ke aku perlu pergi ke jb nak tengok game kat stadium hoki taman daya eh ?

hehe adalah alasan kukuh nak pergi ke jb kalo camni

selain drpd alasan nak makan mee rebus gearbox la kan. hehe 🙂

so sapa2 nak latest news pasal world cup hockey kat malaysia/singapura

silalah click kat gambar atas tuh ok.

semua lates result ada. latest standings pun ada

mcm2 ada lah !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Get The Latest Result Here for FIH Hockey Men’s Junior World Cup 2009 !

  1. Nak turun jb, ok lah tu . . .
    Nasib baik Malaysia menang semalam, memang best dia org main semalam. Tapi diingatkan, kalau nak pi stadium datang awal sikit ye. Besok Malaysia lawan Spain, mintak2 dia org boleh lawan habis-habisan. Kita jumpa di stadium, kalau pi jb ye . . .

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : malaysia baru je kalah tadi ngan poland 1-2. aisey

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge