gerai buah2an kat RnR PLUS ayer keroh

hari tu masa balik daripada kampung kat melaka, aku ngan adek aku singgah la kat rnr ayer keroh. ingat nak singgah ke restoran jejantas auer keroh, sekali tersalah masuk plak. ahaks. anyway sampai kat sini nampak orang ramai giler. kereta pun banyak. takde parking la plaks. ahaks.

nampak ada a few gerai jual buah2an kat sini. cam happening je kan. aku snap a few gambar dengan k810i aku. phewwww gambar dia memang cun la. memang tak nyesal beli ini remote control (sebab buttonnya bulat). hahahahaha 🙂 in the end, kita orang beli da buah2an yang dah siap potong. pulasan xde la plak yg dah siap potong k 🙂

pisang tanduk yg gedabak tu pun ader gak!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “gerai buah2an kat RnR PLUS ayer keroh

  1. terkenang kan durian huhu

    Reply

  2. kawaii : gi la pekena durian kat balik pulau nun

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge