Geng The Movie (Penampilan Istimewa Upin & Ipin) Bermula Hari Ini 12.02.09 !

yep harineh la movie neh start

mcm best je kalau nak tengok kat cineleisure kan

harap2 sound system 3D dan movie neh tak mengecewakan

aku tertengok kat mana ntah yang diaorang target 10 juta beb !

banyak tuh kan . hehe

good luck to Les Copaque !

p/s – dan aku tahu topotato giler kentang mmg tergila2kan sangat movie neh. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

37 responses to “Geng The Movie (Penampilan Istimewa Upin & Ipin) Bermula Hari Ini 12.02.09 !

  1. actually… cite nie best sangat ke… am tak pernah tengok dramanya dulu..

    Reply

    KNizam Reply:

    am : hehe aku rasa best sebab watak dia cool & 3d dia boleh tahan la jugak. hehe πŸ™‚

    Reply

  2. takper, ko gi tengok dulu, nanti ko wat review kat sini larr fulakkks..

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : hehe wokay nanti saya review ! hehe πŸ™‚

    Reply

  3. most anticipate local movie of the year!

    Reply

    KNizam Reply:

    pcu : 10 juta beb ! hehe πŸ™‚

    Reply

  4. Pingback: rohaizad dot com » Hadiah untuk Titan dan Knizam dari rohaizad dot com.

  5. local kartun yang paling best di abad ini

    Reply

    KNizam Reply:

    mazuki : tuh la kan. semua bebudak tau pasal upin ngan ipin neh tau πŸ™‚

    Reply

  6. oh dia orang target 10 juta (Dlm melodi lah) harap2 berjaya kan…. betul…betul…betul

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : yep dia nak 10 juta. aku rasa boleh kot πŸ™‚

    Reply

  7. sokonglah produk tempatan!! hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    budeen : ya betul ! hidup geng the movie…. hehe πŸ™‚

    Reply

  8. macam biasa, aku x leh tgk sebab kelantan xde panggung. punggung banyak la. haha.

    Reply

    KNizam Reply:

    affuan : aisey kesian ngan ko. hehe πŸ™‚

    Reply

  9. ada 3d ke ek?kalo ada nak tgk 3d la…

    Reply

    KNizam Reply:

    amoi : 3d kartun la. 3d imax tuh x sure la plaks. ahaks πŸ™‚

    Reply

    amoi Reply:

    ooo 3d katun…ingatkan imax…baru berangan nak pakai spek itam..hehe…

    Reply

    KNizam Reply:

    amoi : hehe mungkin ada kot tak lama lagi rasanya. hehe πŸ™‚

    Reply

  10. …. Aku ‘mengidam ‘ sangat nak gi arini, tapi dah lewat plak Muor nak grk gi Melaka… esok lusa harap2 ada rezeki..

    All the best gengthemovie…

    Reply

    KNizam Reply:

    sam : hehe aku siap la pergi weekend neh. hehe πŸ™‚

    Reply

    samdaddycool Reply:

    aku pun!

    Reply

    KNizam Reply:

    sam : hehe dah tengok ke eh ?

    Reply

  11. semua siri aku dah upload ke youtube yang time bulan puasa aritu…siap buat blog lagi

    Reply

    KNizam Reply:

    mazuki : wahhh ada link tak youtube tuh eh πŸ™‚

    Reply

  12. target 10 juta tu kat the making kat tv 1 n tv 2 ..saya tertengok sampai 2 kali the making cite ni

    Reply

    KNizam Reply:

    izad : aku rasa sure senang je dapat 10 juta tuh kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  13. aku dah booking tadi untuk 6 orang ahad ni

    Reply

    KNizam Reply:

    azwan : aku cuba nak book. sold out ! terpaksalah aku nengok weekdays. hehe πŸ™‚

    Reply

    azwan Reply:

    memang. time yg aku pergi dah sold out, kena pilih time lain le ..

    Reply

    KNizam Reply:

    azwan : tuh la kan. kena pergi weekdays la gamaknyer. hehe πŸ™‚

    Reply

  14. best..!! best bangat..!!

    Reply

    KNizam Reply:

    nikilas : eh dah tengok ke eh ?

    Reply

  15. dah.. dah tgk dah.. best..!!

    Reply

    KNizam Reply:

    nikillas : adoiii neh yg aku kena tengok gak weekdays neh. hehe πŸ™‚

    Reply

  16. cite nie best glerrrr….suke tengok upin n ipin cute nk mampos…..congrate to fathiah

    Reply

    KNizam Reply:

    dak baek : hehe mmg cool kan πŸ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge