Geng The Movie, Another Short Film of Upin & Ipin ?

tadi aku singgah ke blog pembuat upin dan ipin

aku perasan tak lama lagi ada geng the movie

aku check dia punya wallpaper

memang cool ! berkualiti beb dia punya artwork !

camni mmg boleh masuk international market lah kan. hehe

cool !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 responses to “Geng The Movie, Another Short Film of Upin & Ipin ?

  1. upin n ipin memang power….satu kelainan dalam kartun edisi malaysia malah dunia….aku harap depa semua teruskan usaha mengikis kartun barat di malaysia

    kita’s last blog post..Edit Gambar Anda Dengan Mudah

    Reply

  2. kartun yg sama gak ke? maksud saya, masih cite upin dan ipin eh?

    !x0r@’s last blog post..Tribute to…

    Reply

  3. upin n ipin mmg cute…
    lgpun bkn sng animasi m’sia nak popular gitu~

    cikF~’s last blog post..SaYa TaK TiPu….SaYe CuMa…

    Reply

  4. yea 🙂 🙂 cepat-cepat! kalu ade kualiti, aku beli ori! yeah! please, DVD yea, tak nak CD dah. burok! 😡

    abdusfauzi’s last blog post..Encik, I LOVE YOU ♥

    Reply

  5. aloh cutenyoooo.. dulu2 x penah miss..

    arep’s last blog post..Ku Pujuk Hati

    Reply

  6. hidup upin dan ipin, betul….betul…..betul…., lepas nie jangan bulan puasa baru ada kisah budak2 nie aje.

    Reply

  7. kita : hehe tu la kan. quality la cartoon dia. mmg sedap je tengok. hehe 🙂

    Reply

  8. ixora : hehe agaknya kot. x sure la plaks. ahaks 😐

    Reply

  9. cikf : hehe tu la kan. cantik katun dia. boleh masuk international neh. hehe :mrgreen:

    Reply

  10. abdusfauzi : hehe yeah ! aku pun nak beli dvd ori nanti. haha :up:

    Reply

  11. arep : hehe bila la nak keluar dvd dia kan. hehe ❗

    Reply

  12. noni : hehe memang klasik la bila dia sebut betul3x tuh. best je dengar kan. hehe :mrgreen:

    Reply

  13. memang cantik wallpaper dia… ermmm ape ekk blog pembuat upin/ipin

    Uncle G’s last blog post..Spybot-S&D : Perlindungan Tambahan Windows Anda

    Reply

  14. katanya disember ni kuar.. hurmm… 😐

    nikillas’s last blog post..Otak kau..!!

    Reply

  15. Upin dan Ipin tu memang best! My kids really love it! Best!

    Myza’s last blog post..Kantan Oh Kantan..!

    Reply

  16. nak tgk upin dah ipin!!
    aku dok ingat nak tgk tp sampai skrg citer diyer satu pun aku blom layan hehe

    Adila’s last blog post..Can happiness last forever?

    Reply

  17. papentah 😛

    Reply

  18. memang cun, aku suke.. :up:

    Mr Am’s last blog post..Killer Love Tag

    Reply

  19. uncle g : tu la kan. designer dia patut dapat award tuh nanti. hehe 🙄

    Reply

  20. nikillas : hehe tu la kan dec katanya. x sabar aku. hehe ❗

    Reply

  21. myza : hehe semua bebudak sekarang tergila2kan diaorang neh. hehe 🙄

    Reply

  22. adila : hehe tengok online je la. hehe nantikan movie plak nanti. hehe ➡

    Reply

  23. khai lamino : haha papetah. haha 👿

    Reply

  24. mr am : hehe semua orang suka upin ipin sekarang neh. betul3x. hehe 😎

    Reply

  25. comel sangat karekter depa ni. sampai sume golongan pun boleh terima.
    syabas untuk syarikatr las copaque. satu percubaan yang berhasil

    Reply

  26. rima : hehe tu la kan. memang comel dan cool. betul3x. haha 😀

    Reply

  27. hai…………………….

    Reply

    KNizam Reply:

    wan : hehe hai 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge