gemilang (karaoke version) by ella

lagu gemilang yang dinyanyikan oleh ella ni ada dalam album ella usa, one of the album yang aku rasa memang berbaloi kalau nak beli sebab semua lagu best giler.

masa ni ella banyak collbarate dengan kyoji yamamoto. tu yang string guitar pun sedap je didengar kan.

album ella usa ni keluar masa tahun 1994. masa aku form 5 kat koleq.

aku ingat lagi ada sekali tu nak pegi camping kembara club kat pangkor. kitaorang bawak compo or mini hifi. pasang kuat-kuat lagu ella ni. habis satu album ella usa dikerjakan sepanjang camping kat pulau pangkor masa april fool’s day 1994. seronok wooooo. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply