Gaya Travel Nusantara @ GTN December 2008 & Digital Camera December 2008 Magazines Are Out Now !

perghhhh dah lama plak aku tak membeli magazines kan

kalau setakat libur tuh memang setiap bulan lah aku beli

kalau mag yang lain kadang2 beli kadang baca je. haha

malas la nak beli banyak2 bukannya guna sangat pun

lepas baca surelah akan dijual je. haha

kecuali libur yang aku memang simpan since edition 1 lagi !

saja je nak jadikan panduan jalan2 cuti malaysia kan. huhu

digital camera plak kadang2 aku beli

memang cool lah gambar2 kat dalam tuh

memang berbaloi beb !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Gaya Travel Nusantara @ GTN December 2008 & Digital Camera December 2008 Magazines Are Out Now !

  1. 😛 Ehek.. majalah Gaya Nusantara.. photographer dia kazen aku kikiki… http://sharmcaptured.blogspot.com

    DCM aku mmg tak penah mis, suka wat praktikal ikut isu lam mag tuh.. Mmg berbaloiii…

    Reply

  2. onggon : aku tengok this gtn mag kan. gambar cun. cuma susunan agak berterabur dan terlampau banyak gambar dalam satu2 page. then printing x berapa quality la. hehe 🙂

    Reply

  3. DCM tu mag wajib ak dah untuk setiap bulan…huhu..bulan ni agak lewat dia keluar..tp mmg best r.. 😀

    Reply

  4. isk…
    internet aku yg lembap ke, page ko ni yg agak lambap loading..
    page aku pon jadik lembap cam lembu…

    ni musti sbb semangat dan jembalang krismas punye keje…

    Reply

  5. izzat : hehe aku pun suka dengan gambar2 power dia. hehe 🙂

    Reply

  6. chekgu : internet ko yg lembap. hehe 🙂

    Reply

  7. magz digital cam tu kureng best
    byk iklan hahaha
    but edisi black n white tu mantap2 dowh gambar2 dia kan?

    ada satu magz yg giler best.. SLR crash course ke hape ntah
    yg tu mmg dia ajar sebijik2
    .. memandangkan aku xde duit, aku lepak kedai bace je hihihih

    Reply

  8. adila : hehe mmg cool b n w tuh kan 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge