Gaya Travel Nusantara @ GTN December 2008 & Digital Camera December 2008 Magazines Are Out Now !

perghhhh dah lama plak aku tak membeli magazines kan

kalau setakat libur tuh memang setiap bulan lah aku beli

kalau mag yang lain kadang2 beli kadang baca je. haha

malas la nak beli banyak2 bukannya guna sangat pun

lepas baca surelah akan dijual je. haha

kecuali libur yang aku memang simpan since edition 1 lagi !

saja je nak jadikan panduan jalan2 cuti malaysia kan. huhu

digital camera plak kadang2 aku beli

memang cool lah gambar2 kat dalam tuh

memang berbaloi beb !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Gaya Travel Nusantara @ GTN December 2008 & Digital Camera December 2008 Magazines Are Out Now !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.