futsaltera 2007 (sukantera 2008) – mckk class of 94

futsaltera mckk class of 94 (sempena dengan sukantara 2008) telah berlangsung sebentar tadi kat futsal centre pj. 4 sports house – ahmad, idris, sulaiman ngan mohd shah berentap untuk mendapat mata bagi futsaltera kali ini. ni ha aku dah upload gambar + video kat youtube

thanks pada siapa yg datang tadi.

game results (unofficial). more result will be supplied by ezam/mtopo later

1st. ahmad
2nd. mohd shah
3rd. idris
4th. sulaiman

more pics will be provided by reef later 🙂



















and bunjet still boleh pakai lagi t-shirt mohd shah masa ’94! ni ha buktinya setan kat belakang baju dia. hehehehe

siapa nak tengok full size pics, click at flickr kno

siapa nak tengok full size video, click at youtube kno

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “futsaltera 2007 (sukantera 2008) – mckk class of 94

  1. baguslah batch u guys…
    still intact till now…

    anyway, surely noni akan suruh refer kat page u if he ever post on this….

    leman kalah…???
    huhuhuhu

    Reply

  2. kawaii : ada byk lagi event lepas neh

    Reply

  3. kalah ker lauk?? =P

    Reply

  4. e128 : mohd shah kalah finale ngan ahmad 4-3 daaa. huhuhu

    Reply

  5. aku jawab pertanyaan kawaii tuh…
    bukan m.shah yg ‘lauk’.. =P

    lariiiiiiiiii.. (sblm budak leman reply laks!)

    Reply

  6. Mat Shah kalah tipis la…. bagi chance la…

    Reply

  7. oit.. byk benar la plak gambar aku. fyi, ptg tu aku shave balik kepala! hahahah!

    Reply

  8. e128 : hahahahaaaha

    wong : kalah tipis giler 4-3 kan….huhuhu

    boetaque : ko mmg glamer la ein! huahuahua

    Reply

  9. enche kno, blog ko ni sarat betul dgn gambo2 & video utube. posting pun byk dlm satu page. aku nak suggest kat ko agar buat penstrukturan semula pada blog ni supaya senang & cepat loading per page viewing. sori kalau tersinggung, hanya ingin memberi komen membena.

    apa2pun, ur blog mmg terhangat di pasarannn…

    Reply

  10. e99 : x mo ar radin. kalau x banyak gambar ngan vids, bosan la. hehehehe. sabar je lar 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge