futsaltera 2007 (sukantera 2008) – mckk class of 94

futsaltera mckk class of 94 (sempena dengan sukantara 2008) telah berlangsung sebentar tadi kat futsal centre pj. 4 sports house – ahmad, idris, sulaiman ngan mohd shah berentap untuk mendapat mata bagi futsaltera kali ini. ni ha aku dah upload gambar + video kat youtube

thanks pada siapa yg datang tadi.

game results (unofficial). more result will be supplied by ezam/mtopo later

1st. ahmad
2nd. mohd shah
3rd. idris
4th. sulaiman

more pics will be provided by reef later 🙂



















and bunjet still boleh pakai lagi t-shirt mohd shah masa ’94! ni ha buktinya setan kat belakang baju dia. hehehehe

siapa nak tengok full size pics, click at flickr kno

siapa nak tengok full size video, click at youtube kno

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “futsaltera 2007 (sukantera 2008) – mckk class of 94

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.