Fullamak Carta SMS Sinar.FM !

hehe malam2 hujung minggu neh layan sinar.fm pun best gak

1st time aku dengar carta sms di sinar.fm

malam neh ada lagu2 yang masuk chart

bukan lah lagu2 terkini tapi lagu2 lama yang cool dan best beb !

haha terkenang semasa dulu2 masa layan rock kapak2 semua tuh kan

hehe apa lagi. korang tak dengar ke sinar.fm

ala dengar online pun boleh gak kan.

x perlu physical radio lah !

fulllllaaaaammmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaakkkkk bersama najman di sinar.fm

memang retro giler beb !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

64 responses to “Fullamak Carta SMS Sinar.FM !

  1. Memang minat dgn Sinar nih… muzik retro terbaik bebb!!! πŸ˜€

    Reply

    KNizam Reply:

    miga : hehe tuh la kan. layan rock kapak 90an. hehe πŸ™‚

    Reply

  2. hehe.. layan tu mmg layan.. tapi kekadang je la..

    Reply

    KNizam Reply:

    nikillas : hehe layan jugak tuh kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  3. syeeda mohd rashidee

    Sekom…
    Saya teringin nak download lagu2 dari carta fulamak sinar..bagaimana kah caranya?

    Reply

    KNizam Reply:

    syeeda : alamak kena search kat google lah kot. hehe πŸ™‚

    Reply

  4. nunah linjau

    sye ta de comment pe2 sebab baru pertama kali join kat tempat nie…

    Reply

    KNizam Reply:

    nunah : hehe thanks sebab melawat ya πŸ™‚

    Reply

  5. askom… xde per nak komen, just nk bgtau, sinar fm best….

    Reply

    KNizam Reply:

    am : hehe mmg best giler kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  6. minat glew lagu jiwang sjak darjah lima

    Reply

    KNizam Reply:

    karis : wahhhh jiwang karat gak ko eh. hehe πŸ™‚

    Reply

  7. haRAp dApAT r dgAW sLaLU laGU laGU reTRo
    DAn tAk KSAn PuPuS laGU jiWANg

    Reply

    KNizam Reply:

    karisma : yep sedap je dengar kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  8. i pn minat sinarrrr best…

    Reply

    KNizam Reply:

    risya : ramai minat sinar.fm sebab ada mengimbau kenangan lama kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  9. isketambola

    weh,tolong r aku..aku teringin sgt nk dgr lagu2 lam carta fulamak secara online..jenuh dah aku klik sana klik sini,tp yg dpt hampeh… tolong r wey..

    Reply

    KNizam Reply:

    isketambola : search dalam google adjer. sure ada punya. hehe πŸ™‚

    Reply

  10. isketambola

    mekaseh nizam.. nie yg wat ak syg ko.. hahahaha.. papepon , do the best wktu siarkan carta sms sinar.. remember the tagline FULAAAAAAAAAAMAKKKKKK…CARTA SMS SINAR..!!!

    Reply

    KNizam Reply:

    isketambola : haha best giler kan dengar lagu2 lama neh sebenarnya. mengimbau kenangan lama kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  11. sinar radio paling best bgi ak semue lgu2 jiwang beb!!!!!!!!!!

    Reply

    KNizam Reply:

    ammar : lagu2 80an ngan 90an mmg banyak jiwang wooooo. hehe πŸ™‚

    Reply

  12. lgu2 yg radio sinar maen mmg best2,,klu bole maenkan lgu2 nasyid yg best lgi bgos!!

    Reply

    KNizam Reply:

    honeymadu : hehe best kan. semua lagu2 top masa 90an kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  13. yup ak sokong
    lgu 90an

    Reply

    KNizam Reply:

    honeymadu : hehe semua suka lagu2 lama neh kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  14. kepada dj di sinar fm, sila masukkan lagu halimah jongang di dalam carta sinar. lagu ni famous taw!!!!

    Reply

    KNizam Reply:

    halimah : perghhhhh lagu klasik ke tu eh ?

    Reply

  15. untuk si gigi jongang biler da dengar lagu jiwang2 ni sila lah mohon hajat untuk mendalamkan balik gigi yang jongang tue ye!!! kihkihkihkih

    Reply

    KNizam Reply:

    haimah : hehe kesian kat ko eh. hehe πŸ™‚

    Reply

  16. sy sokong lagu yang dicalonkan di carta sinar fm….. sumer lag mengusik jiwa. untuk abg azlie yang sedang bersedih bolehlah dengar lagu kat sinar fm untuk menghilangkan rasa tertekan anda. at least orang di sekeliling anda akan mengatakan yang anda sedang frust!!!!!!!! huhu jgn mareee……. hidup MAP 182…

    Reply

    KNizam Reply:

    bety : tuh la kan. semua lagu best2 wooooo bety/haimah sure suka kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  17. pandailah shera wat watak gigi jongang! memang menjadi giler ahhh.. nasib baik gigi dier x jongang…law x mesti pengarah xnak amik die belakon….

    Reply

    KNizam Reply:

    bety : ahahahahahaha πŸ™‚

    Reply

  18. eleh knizam ko tu poyo jer…konon lah minat sinar fm… padahal kat belakang ko layan lagu indon jer kannn….??? mengimbau kenangan lama konon…piiiirahhhhhh…

    Reply

    KNizam Reply:

    bety : eh selamba la buat pertuduhan tersasar di situ. haha πŸ™‚

    Reply

  19. eleh ko, poyo la ko shahrulmiza… dah lah gigi jongang!!!!! kalau hensem x pe.. lg 20tahun bertmbah jongang ar ko eh….

    Reply

    KNizam Reply:

    uchihiha : haha banyak la ko ek. hehe πŸ™‚

    Reply

  20. hari ni kami warga perbadanan pembangunan sungai dan pantai mengadakan satu program bacaan yassin dan tahlil serta sambutan hari jadi kakitangan ppspm untuk bulan ogos 2009. penyampaian cenderahati disampaikan oleh ketua pegawai eksekutif perbadanan pembangunan sungai dan pantai, tuan haji baharom bin majid di taman rempah ratus,pengkalan rama. semoga ppspm terus maju di hari akan datang. im the best..you are the best…we are the best…ppspm memang best!!!!!

    Reply

    KNizam Reply:

    uchihiha : perghhhhhh best tuh program tuh ek. hehe πŸ™‚

    Reply

  21. lamenye aku tak lawat yekk..nizam nape ko tak sdiakn stu ruang tuk ktorg view pic ktorg smbil bg komen..mane la tau waktu jalan2 ko trnmpak ktorg kew ape kew..baru la ko tau peminat carta fulamak ni..at least leh gak reader2 len kenal ktorg kn kn kn…

    Reply

    KNizam Reply:

    isketambola : hehe dah jadik mcm forum la plak nanti. hehe πŸ™‚

    Reply

  22. alah..isketambola!!!!! muka ko dah ar mcm ketam… pas 2 d tmbh sengan ball2 lagi ar mcm bebola ketam!!! hahahahahahahahahahahah…!!!!!! ada hati nak letak gmbr konon…. tp law nak ltk gmbr mest kena ada gigi jongang.. hak33

    Reply

    KNizam Reply:

    uchihiha : hehe banyak la ko mcm ketam. haha πŸ™‚

    Reply

  23. hai nizam, sempena hari raya yang akan tiba ni, bety nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin. bety minta maaf law ada terkasar bahasa. sory law comment menyakitkan hati korang. actually ada member yang guna nama bety untuk comment ni…

    Reply

    KNizam Reply:

    bety : hehe sama2 ya πŸ™‚

    – – – – –

    selamat hari raya aidilfitri 1430h
    maaf zahir batin πŸ™‚

    Bertukar senyuman dan salam ziarah-menziarahi
    Tutur dan kata yang sopan saling memaafi
    Suasana hari raya walau di mana pun jua
    Memberikan ketenangan dan mententeramkan jiwa

    Reply

  24. isyh2…nizam k0 tgok r mnusia yg xmju2 niyh…
    weyy..,,bety..,,k0w taw x isketambola tuh ape bnde..???
    law x taw..diam suda….haha..
    bgos gak tuhh ltk pic yg adew gigi jonggang…
    tp kn pesan aku stu je..
    gigi tuhh kena larr gosok yek..
    wat malu jerr nti law gigi kuning cam karat+taik2 nye skli..
    hahahaha

    Reply

  25. hal00…..lme ak xbkk page niyhh…
    ylsh pmr nk dkt..,kne r ak study hard…
    nizam..,,,ko edit larr blek page niyh…
    x berseri r…cme tulisan2 jerr ak ng0k..
    ko tmbh r pic ape2 ker..,,n hias bckground blkg niyh…

    Reply

  26. carta sms sinar mmg mntp

    Reply

  27. Sinar fm memang best
    Putarkan jgak lgu2 retro dari indon mesti best kan.
    Krim salam buat pekerja2 seginiaga di btang berjuntai.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.