Fullamak Carta SMS Sinar.FM !

hehe malam2 hujung minggu neh layan sinar.fm pun best gak

1st time aku dengar carta sms di sinar.fm

malam neh ada lagu2 yang masuk chart

bukan lah lagu2 terkini tapi lagu2 lama yang cool dan best beb !

haha terkenang semasa dulu2 masa layan rock kapak2 semua tuh kan

hehe apa lagi. korang tak dengar ke sinar.fm

ala dengar online pun boleh gak kan.

x perlu physical radio lah !

fulllllaaaaammmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaakkkkk bersama najman di sinar.fm

memang retro giler beb !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

64 responses to “Fullamak Carta SMS Sinar.FM !

  1. nape saya tak dapat dengar sinar

    Reply

  2. sye ska dngr lgu rock hehe lyn hbiiiiiiiiiisss

    Reply

    KNizam Reply:

    izaiti : rock kapak gak ek. cool hehe 🙂

    Reply

  3. doyaaaaaaaaaaaiiii………kite dok asrma lar,,x leh nak dngr carta sinar tiap2 mgu..huhuhuhu

    Reply

    KNizam Reply:

    trisyia : hehe dgr la melalui internet je. hehe 🙂

    Reply

  4. aku layan tak kira masa…pagi,tengahari,petang,malam…dlm pc hanphone,radio semuanya jadi. semua lagu hitnya ketika aku zaman remaja

    Reply

    KNizam Reply:

    naza : hehe bagus2 ni hehe 🙂

    Reply

  5. P-JOY GGH 229

    aku tgh crik lagu dlam carta sms sinar…………lagu 2 rock slowww….tp x igat la nama ngan tjuk lagu 2……klau dngar lagu 2…..pehhhhh……mleleh airmata……ha3….

    Reply

    KNizam Reply:

    pjoy : alamak x sure la plak hehe 🙂

    Reply

  6. peeeh best lah snar nie……jiwang siot….tu lah aku suka

    Reply

    KNizam Reply:

    afiq : banyak lagu2 rock kapak ni kan hehe 🙂

    Reply

  7. nur athiqah anuar

    lagu mgusik jiwa

    Reply

  8. rancangan ney….tiap2 hari sabtu tak pernah miss….pukul 9 pagi sampai 12 tengah hari….rase macam nak calonkan balik lagu slash-taman astakona coz lagu ney pernah juara 13 minggu….pernah undi dah sampai 10 undian tapi tak pernah masuk pun….

    Reply

  9. no16,jalan tampoi sungai rokam
    31350,ipoh perak

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge