Frost Over The World (AlJazeera English) & Dr Mahathir Glad To Be Back (The Star Online)

perghhhh walaupun dah ada najib, tapi tun dr m jugak yang di wawancara kan

hehe aku rasa tun dr m neh mmg best la masuk media

– – – – –

best je kalau media interview tun dr m kan

contohnya mcm dalam aljazeera english neh

tengok je lah kalau nak paham ok

lagi satu tun dr m dah masuk semula umno

– – – – –

star online pun ada coverage kat bawah

best plak layan tun dr m neh di wawancara. hehe 🙂

memang best la tengok tun dr m masuk tv camni kan. ehhe 🙂

komen2 tun dr m kadang2 sarcastic tapi cukop mendalam.

aku harap tun dr m dapatlah menyumbang lagi kepada negara

sihat lagi neh tun ! hehe 🙂

banyak lagi idea2 beliau kan. cool lah !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Frost Over The World (AlJazeera English) & Dr Mahathir Glad To Be Back (The Star Online)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.