Frost Over The World (AlJazeera English) & Dr Mahathir Glad To Be Back (The Star Online)

perghhhh walaupun dah ada najib, tapi tun dr m jugak yang di wawancara kan

hehe aku rasa tun dr m neh mmg best la masuk media

– – – – –

best je kalau media interview tun dr m kan

contohnya mcm dalam aljazeera english neh

tengok je lah kalau nak paham ok

lagi satu tun dr m dah masuk semula umno

– – – – –

star online pun ada coverage kat bawah

best plak layan tun dr m neh di wawancara. hehe 🙂

memang best la tengok tun dr m masuk tv camni kan. ehhe 🙂

komen2 tun dr m kadang2 sarcastic tapi cukop mendalam.

aku harap tun dr m dapatlah menyumbang lagi kepada negara

sihat lagi neh tun ! hehe 🙂

banyak lagi idea2 beliau kan. cool lah !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Frost Over The World (AlJazeera English) & Dr Mahathir Glad To Be Back (The Star Online)

  1. errr..ya, rasanya semua orang setuju Tun memang Bapa Pembangunan, just a few of his action buat sesetengah orang tak suka dengan dia..

    Reply

    KNizam Reply:

    myfreak : hehe tun bapa pemodenan lah kan. hehe 🙂

    Reply

  2. sampai ke akhirnya kite di bawah telunjuk dr M…
    tapi kite akan kehilangan besar kalau hilangnye permata ni satu hari nnti…

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : tuh la kan. tapi dr m mmg media friendly kan. suka aku tengok dia kena interview 🙂

    Reply

  3. walaupun secara demokratik aku against umno, tapi aku takleh nafikan chedet punya idea mmg sgt ke depan..

    Reply

    KNizam Reply:

    budeen : best la kan chedet depan camera. memang sungguh kejam kata2nya. hehe 🙂

    Reply

  4. I always like him… Idea2 dia mmg bernas… Kalau x rasanya malaysia mesti masih mundur… Walaupun xsemua perkara yg dia buat tu elok dan org suka… But he still best leader that malaysia ever had

    Reply

    KNizam Reply:

    chempaka : yep semua suka tun dr m sebab idea2 dia yang terkedepan tuh kan. hehe 🙂

    Reply

  5. dia boleh dapat nombor ahli 000001 semula ker?

    Reply

    KNizam Reply:

    bagak : boleh kot sebab masa dia keluar takde sapa pakai kot. hehe 🙂

    Reply

  6. aku x suka ameno tapi ok la ngan chedet ni..

    Reply

    KNizam Reply:

    affuan : chedet memang cool kan. baru2 neh dia ended up posting dengan “hehehe”. cool giler. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge