FRIM Kepong



FRIM Kepong, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Siapa tak pernah pergi sini ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “FRIM Kepong

  1. aku tak penah..nak buat family day ek

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : rugi wooooo kejap je from ampang. ada air terjun lagi dowh. hehe nantikan gambar2 secara live esok. heheh 🙂

    Reply

  2. Aku pernah lalu je dulu masa duduk Subang… best ke???

    Reply

    KNizam Reply:

    sam : best sebab ada air terjun. dekat giler ngan kl plak tu. hehe 🙂

    Reply

    samdaddycool Reply:

    kalau aku tau, zaman muda-muda duduk Subang dulu, aku perhi sini je, tak payah jauh-jauh gi Ulu Langat…

    Reply

    KNizam Reply:

    sam : hehe zaman tua2 pun sempat lagi nak pergi ni. hehe 🙂

    Reply

    samdaddycool Reply:

    sekarang aku dah duduk Muo …. jauh sangat la plak…

    Reply

    KNizam Reply:

    sam : la jauh gak tuh ngan kepong. hehe 🙂

    Reply

  3. xpenah sampai tapi pernah dengar..huhu

    Reply

    KNizam Reply:

    izzat : hehe kalo camtuh kenalah datang nanti. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge