Footprints In The Sand & Pashtun Tales | Latest Books from Saeed Book Bank | Islamabad, Pakistan

Live Update: 7 Oct ’10, 8.50am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

mcm biasa aku kalau tapau menapau dinner wajib beli ni
dah la saeed book bank ni depan je dengan kim mun tuh
mmg sementara aku menunggu depa prepare dinner kan
aku singgah kedai buku. dan biasanya akan terbeli punya
mlm ni terbeli dua buku lagi, bacanya entah bila la kan
membeli buku ni dah macam therapy la plak kat sini hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Footprints In The Sand & Pashtun Tales | Latest Books from Saeed Book Bank | Islamabad, Pakistan

  1. beli le banyak2. nanti jual murah2 kat aku.

    Reply

    KNizam Reply:

    epit : aku nak buat mini library la. x pun sedekah kat mana2 sekolah kat sini nanti hehe 🙂

    Reply

  2. berilmiah sungguhlah ko ni.. aku?? harap baca komik manga je la.. tu pun kat intenet.. ha hahaha

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : hehe aku mmg pengunjung tegar kedai buku woooo hehe 🙂

    Reply

  3. aik iphone 3gs lagi bukan iphone 4 ke

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : haha tak jumpa la code nak tuko ni haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge