Flight TG350 Dari Islamabad ke Bangkok

Live Update: 26 Jun ’10, 5.06pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

thai airways menyediakan perkhidmatan 3x seminggu ya dari islamabad ke kuala lumpur melalui bangkok
dah banyak kali dah aku naik flight ni
kadang nak jugak merasa naik mas kan
tapi mas hanya beroperasi dari karachi ke kl
perjalanan domestik dari islamabad ke karachi dekat 3 jam
hari isnin, rabu dan jumaat adalah turn TG flights
flying hours ke BKK dalam 4 jam sahaja
makan sekali dan terus tido sahaja dalam flight ni ok hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.