Flight Parents Aku Balik Haji Delayed 5 Jam !

seperti yang korang nampak dalam post kat bawah

aku ngan adik aku ada kat klia

tengah tunggu flight parents aku dengan adik bongsu aku balik from jeddah/mekah

hehe mcm biasa flight delayed beb !

hehe aku dapat sms from ayah aku flight delayed 3 jam

masa tuh aku dah otw ke klia.

dah terlambat nak patah balik. haha

then elok2 je aku sampai kat klia, lepas parking

dapat lagi 1 sms bagitau flight delayed 5 jam !

haha amik ko aku dah ada kat klia

nak patah balik ke melawati memang la rasa x berbaloi

penat weiiii dah la baru balik kerja kan. hehe

lepas amik parents aku nak plak terus balik ke jasin. hehe

penat la aku nanti. haha

so parents aku sampai ke klia sepatutnya kul 2200hrs ie kul 10 malam ni

delayed lah ke kul 0300hrs or 3 pagi

puukuuulllllll tigggaaa paggiiii

kitaaa soooggookkkk giigggiiii

owh kembali ke alam nyata !

hehe tadi tuh nyanyian p ramlee (dlm khayalan aku) ya kawan2

hehe apa aku nak buat sampai kul 0300hrs neh ?

yg pasti kita makan dulu !

ermmmm nak mee goreng mamak !

p/s – aku pakai maxis broadband kat sini

wireless klia neh mmglah free tapi kejap2 mesti disconnected

geram aku !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 responses to “Flight Parents Aku Balik Haji Delayed 5 Jam !

  1. Apa nak buat? Baca Quran pun bagus juga.

    Reply

  2. Hurm.. tido je la bro… jgn asib makan je.. perut dah overdose tu.. hahahaa

    Reply

  3. Tak pe tunggu parent ko..
    Dah tentu pahala pun tinggi.

    Reply

  4. sib baik baik notebook, ada gak aktiviti. Tp Bnyak la parking kena bayar

    Reply

  5. waduh mesti terase parahnye kan..

    Reply

  6. hoho..lepak, gi pusing-pusing kat KLIA tue..:D

    Reply

  7. khai : giler sakit tengkuk aku tido kat klia neh. hehe 🙂

    Reply

  8. zool : hehe tu la pasal kan. hehe 🙂

    Reply

  9. zaki : haha maunyer dekat rm30 parking neh karang. haha 🙂

    Reply

  10. frame : hehe tu la pasal kan 🙂

    Reply

  11. aman : dah puas dah aku pusing2 klia neh sampai sakit2 kaki neh. haha 🙂

    Reply

  12. layan je tenet tu~ hehe
    layan muvi best gak

    Reply

  13. hahaha…parent nek aji bkn slalu…kalo nek angin tu lain ceta..hehehe

    Reply

  14. adila : hehe dah puas dah layan internet kat klia mlm tadi sampai kul 4 pagi. haha 🙂

    Reply

  15. acidross : hehe tu la kan. hehe 🙂

    Reply

  16. 6 jam lagi parents aku plak touch down KLIA.. tak tido lagi.. agak2 ramai ke orang?

    Reply

  17. myadlan : memang ramai giler. penuh level 3 tuh. hehe good luck ! 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge