flickR kena blocked by moe kat mozac?

hari tu masa aku bawak laptop ngan printer kat dining hall adik aku kat mozac, aku realise kat dewan tu ada wireless la. ini sudah cukup canggih. hheheheheh apa lagi bolehlah memblog sakan kat dewan tuh kan. sekali bila aku nak masuk website flickR nak upload gambar nak letak kar wordpress, tetiba aku rasa hampeh sebab flickR kena blocked daaaaaaa.

cheeeehhhhh! buang karan je kan.

terpaksa la memblog tanpa gambar2 cun masa tuh. huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “flickR kena blocked by moe kat mozac?

  1. kuang kuang kuang…

    apo kono eh jang…
    try to come to mosti, sila saksikan bermacam2 site kena block, fotopages, youtube, flickr etc…

    hampeh tol… YM pon kena block…

    Reply

  2. kawaii : baik block je semua website. hehehehe block semua external. pakai internal je. hehehe

    Reply

  3. sib baik i ni duduk kat agensi mosti, my friendster, myspace, blogspot YM semua ok lagi… dulu depa nak ikut style MOSTI tapi ramai komplen huhu… hampeh tol

    Reply

  4. kawaii : ntah hape hape ntah. hehehhe

    Reply

  5. Salam. Hinanya mozac ni di mata x.mozac. x hargai langsung usaha yang dilakukan oleh pihak sekolah utk adik-adik.. block tu ada sebab.. sebab x nak adik-adik jadi macam abg & akak yg dah kuar tu…Astaghfirullah… sekadar nak luah perasaan…

    Reply

  6. ust ishak : terima kasih di atas comment ustaz tersebut. kami hargainya. 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge