flavours latest issue in town!

aku suka ngan majalah neh. bukan la sebab contents dia sangat. tapi sebab gambar2 makanan dia mmg cun2 dowh! and then dia ada sisipan (betul ke eja ni eh) yang ada tempat untuk jalan2 carik makan around malaysia.

korang dah pernah baca ke mag ni eh?

kali nih sisipan dia pasal sabah & sarawak plak. heheheeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “flavours latest issue in town!

  1. huhuhu… tak dapat lagi lah majalah nie, in fact i subscribe majalah nie tapi entah kenapa kali nie tak sampai2 lagi, mmg pos office kat sini banyak problem lah, hujung minggu ternampak majalh nie baru teringat yg i tak terima lagi, petang tadi dah tanya kat kaunter pos tu, tapi takde, hopefully by this week boleh dapatlah….
    *hehe, gua pun suka tgk gambar2 nya, tapi nak cuba memasak tu jarang sekali..hehehe…

    Reply

  2. laman : cepat dapatkan ia. heheheh

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge