fireworks show pics by shamshahrin

saya suka dengan fireworks. namun setakat ini masih lagi x berkesempatan nak tengok fireworks show kat putrajaya tuh. ni ada a few gambar yang shamshahrin snap. memang tahap dewa la gambar2 shamshahrin ni kan. hehehehe

fireworks by shamshahrin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “fireworks show pics by shamshahrin

  1. mmg tahap dewa… lawa giler photo… kita kuar opis pun blh nampak sebab dekat je… serious cantik. last night was australia this saturday is UK

    nak tgk…

    Reply

  2. kawaii : kena luangkan masa tengok jugak weekend ni nanti nih 🙂

    Reply

  3. silapla.. this saturday is italy kalau taki silap

    Reply

  4. kawaii : tq for the hapdate

    Reply

  5. Pingback: KNizam Artwerk » Blog Archive » Malaysia International Fireworks Competition @ MIFC 2008 Is Back at PICC, Putrajaya ! Weeee heeeee :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge