fireworks @ putrajaya @ 01.09.07 – team global!

penat giler kerja hari ni. from 0745hrs bertolak ke menara tm sampailah ke around 1300hrs. sampai je area melawati dah nak hujan. balik terus amik nap and tidur till petang. sekali bangun2 je dah nak maghrib. hujan plak tuh. hehehehe

bangun2 dengan laparnyer terus pergi ke putrajaya. dengan impian hanya satu, nak tengok bunga api @ fireworks team global malam neh. sampai area picc putrajaya dalam kul 2100hrs. still awal lagi kan. hehehehe. beli tiket then naik kat ground floor picc. perghhhhhh view memang cun lar.

if only aku ada hdtv nyer viewcam or dslr nyer camera, sure cun gambar2 yang aku amik. aku banyak amik videos. gambar bunga api hampeh coz pakai digicam yang agaklah hampeh kan. hehehehehe. hanya satu je gambar bunga api yang menjadi.

korang boleh tengok video kat area atas picc mcm kat bawah neh! best gilos cakap lu!

masa neh semua lampu kat jambatan ngan picc kena padam. then countdown begin. lawa siot fireworks neh. memang state of teh art la kan. hehehehe. tapi music bising giler la. aku lagi prefer kalau dia shut down the music. let us be with the firwworks je kan. sure lagi best and menarik. kalau nak pasang music pun make sure yang techno plus jazz la kan. huahuahuahua. 🙂

xpe esok aku dah beli tiket utk team canada.

so jumpa kat picc esok kawan2. huahuahua!

ok dah puas tengok video. kita tengok still pics la plak. banyak gak aku amik gambar. tapi gambar fireworks sket je coz aku lagi suka concentrate amik video nagn digicam aku kali neh. heheheheeh. kalai nak amik still pics yang power kena bawak dslr la kan. malas la nak beli. mahal gilos! hehehehehehe




















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “fireworks @ putrajaya @ 01.09.07 – team global!

  1. wah…
    bestnyer…
    i dari office i blh dengaq dentuman fireworks…
    esok ada lagi? blh la gi nyibuk jap…
    tapi takde la nak masuk… just dr MOA je la…
    or dr jambatan seri wawasan

    keje dah sttle ke?

    anyway, cuba u tgk site ni:
    http://uncyclopedia.org/wiki/Malay
    made me pissed off

    Reply

  2. kawaii : best giler tgk bunga hapi…huahuahua. biarkanlah wiki ngan labu2 dia tuh. lama2 bosan la diaorang tuh

    Reply

  3. Pingback: KNizam Artwerk » Blog Archive » Malaysia International Fireworks Competition @ MIFC 2008 Is Back at PICC, Putrajaya ! Weeee heeeee :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge