Firefox Download Day 2008 – A Guinness World Record For the Most Software Downloads in 24 Hours !

aku tahu korang pun ada download gak firefox 3 neh kan

tahniah la kat korang

siap dapat sijil sekali tuh. haha apa lagi, pi lah amik sijil

tampal2 elok2 kat blog korang yang famous tuh. hehe 🙂

We did it!

We set a Guinness World Record for the most software downloads in 24 hours. With your help we reached 8,002,530 downloads.

You are now part of a World Record and the proud owner of the best version of Firefox yet!

Don’t forget to download your very own certificate for helping set a Guinness World Record.

Pledge Map

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “Firefox Download Day 2008 – A Guinness World Record For the Most Software Downloads in 24 Hours !

  1. huhu..ada gak sijil.. 😀

    Reply

  2. aman : hehe mestilah ada. rekod dunia tuh. hehe 🙂

    Reply

  3. me download gak, tapi tak dapat sijil punnnn.. mungkin silap hari kottt.. uhuhu

    Reply

  4. sijil ni boleh guna utk mintak keja tak heheh

    zamzs last blog post..Hancock: New Interesting Movie to Watch

    Reply

  5. dapat sijil jugak..hehe 😀

    izzats last blog post..Bali Trip Day 1 & 2

    Reply

  6. en_me : hehe letak je nama en_me dalam tuh sure boleh download sijilnyer. hehe 🙂

    zamz : nak minta kerja treasury govt pun boleh pakai tau. haha 🙂

    izzat : hehe ramai plak dapat sijil neh. hehe 🙂

    Reply

  7. ehh..ade sijil ke

    dah donlot lama dah

    tak perasan pula nk mintak sijil..

    Reply

  8. dah donlot tapi tak tau pula ade sijil

    Reply

  9. kujie : hehe memang ada sijil. boleh masukkan nama sendiri dan download sijil tuh mcm kat atas. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge