FireFox 3 Is Coming Soon ! Weeeeeheeeeeee :)

aku memang suka la ngan firefox neh. memang cool

tak lama lagi ada firefox 3 plak. ! yahooooooooo

The official date for the launch of Firefox 3 is June 17, 2008.

Join our community and this effort by pledging today.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “FireFox 3 Is Coming Soon ! Weeeeeheeeeeee :)

  1. Aku bangga sebab aku antara yang claim to be the first to know about the release date. Haha.

    Reply

  2. erm,ape beza setiap version ni eh? lebih upgraded? cmtu ye?

    ixoras last blog post..Nama-nama bayi.

    Reply

  3. First berkaitan ngan post…ek ari ni la tu kan…
    Second takde kaitan… Hi lama tak berjumpablog…saya ade blog baru…nak mintak support cam dulu…huhu

    Reply

  4. affuan : perghhhh ko mmg hebat la. haha 🙂

    ixora : yep leh upgraded secara percuma dan mcm tu adjer. hehe 🙂

    elvinado : lama tak nampak. hehe 🙂

    Reply

  5. wah..ku dgr kabar angin mmg cambes
    ni yg nak try nih
    ulala~~
    jom2

    Reply

  6. atoiaziz : aku dah tak sabar2 nak nunggu. hehe 🙂

    Reply

  7. curious gak ni..nk try gak ni.. opera 9.5 dah try dah…uhhu…
    🙂

    izzats last blog post..How to Auto-Publish Your WordPress Posts

    Reply

  8. izzat : heheh cuba jangan tak cuba. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge