Finally I Am Back to KL… Memang Raya Sakan Beb ! Hehe :)

perghhhh jasin pun jem giler2 ok. hehe

petang nak raya lagi lah kan. hehe

aku ada banyak giler ah gambar2 yang aku amik 👿

banyak giler posting nak kena buat

enough about the scheduled post. sure korang nak muntah kan. haha :XO:

i am back for good. salam raye !

selamat hari raya aidilfitri 1429H. maaf zahir batin.

nantilah aku post pasal raya sakan 1429H. hehe 🙂

amacam raya korang ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Finally I Am Back to KL… Memang Raya Sakan Beb ! Hehe :)

  1. nak termuntah ke??
    huhu…
    sambil jalan raye smbil isi tembolok penuh2…
    huhu…
    elok2 dah turun, 2-3 hari raye naik double…
    hhehehe… 🙂

    BaniHassim’s last blog post..Gediks Raya..

    Reply

  2. berapa banyak daaa ko nyer scheduled post….semua youtube nyer lagu raya…xlarat aku nak komen…hehe ➡

    |1f34|-|1r3’s last blog post..Make money by sharing pictures

    Reply

  3. bani : hehe banyak giler post kan…walaupun kat kampung. hehe 👿

    Reply

  4. life4hire : hehe aku dah scheduled kan before raya 5 post sehari. tu belum masuk live post via handphone lagi. hehe tu yang banyak giler…. ❗

    Reply

  5. raya..?? kurang meriah sket tahun ni.. tapi bro.. banyak tol entry.. x sempat nak mengomen eh..

    nikillas’s last blog post..Edisi Aidilfitri Siri 1

    Reply

  6. nikillas : hehe mmg banyak giler entry. mengalahkan zaman sebelum raya kan. hehe 🙂

    Reply

  7. nak tgk gambar makanan time raya!!! :XO:
    my raya? sedih je~ WAKAKAAKAKAK

    Adila’s last blog post..Raya d’ WeekendeRAYA!

    Reply

  8. selamat pulang ke kota and selamat kerja… aku cuti lagi sampai minggu depan… 👿

    shaxx’s last blog post..Update: 06-10-2008

    Reply

  9. kampung aku pun memang jem lebih dari giler 🙂

    kita’s last blog post..Selamat Hari Raya Aidilfitri 08

    Reply

  10. cuti seronok
    dah balik rumah..nk mencuci baju raya secara manual..
    huwaaaaa…nak melipat lagi
    huwaaaa……… :mrgreen:

    Kujie’s last blog post..Lemang rebus

    Reply

  11. adila : hehe gambar makanan banyak sesangat. kena edit2 dulu. hehe 🙄

    Reply

  12. shaxx : hehe selamat semuanya….hehe takde moodnyer nak keje hari neh. haha 👿

    Reply

  13. kita : hehe jem giler babas la petang sebelum raya. rimas giler. hha 🙄

    Reply

  14. kujie : hehe hantar dobi je. senang cerita. hehe ❗

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge