FIFA World Cup 2010 South Africa – Result Day 1 – RSA (1) vs MEX (1) & URU (0) vs FRA (0)

wokay ni result day 1 fifa world cup 2010 kat south africa

mcm tak percaya aku boleh tengok kedua2 game dowh.

walaupun boring ok haha

1st game lagi menarik la antara south africa ngan mexico kan

walaupun mexico power giler asyik nak attack je tapi still takde goal mulanya

hampeh je kan. haha last2 seb baik la ada jugak goal then draw 1-1

paling best sebab ada pengadil no 4 from malaysia. wakil malaysia ke world cup tuh beb !

game kedua lagi la bohsan tahap gaban punya.

apa sudah jadi ngan france aku pun x tahu. haha

kesudahannya takde goal langsung 2nd game ni

nak salahkan bola jabulani yg baru, aku tengok boleh plak depa goreng sana goreng sini haha

harap2 day 1 menarik la kan. tolonglah score messi ooiii !

apa2 pun boring giler ah dengar vuvuzela berdesing telinga aku ok ngan bunyi lebah tuh

mmg hari lebah sedunia la kali ni. baik namakan piala lebah 2010 je kan. haah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “FIFA World Cup 2010 South Africa – Result Day 1 – RSA (1) vs MEX (1) & URU (0) vs FRA (0)

  1. Persaingan terbuka dalam group A. Baru aku tahu pasal vuvuzela. Aku ingatkan soundcheck trouble… hahahaha… 😛

    Reply

    KNizam Reply:

    miga : hehe bising giler ah benda tuh heeh 🙂

    Reply

  2. 1st game mmg not bad..tapi mata tak mampu bertahan nak tgk france main..huhu..apa jadi ni france..

    Reply

    KNizam Reply:

    bb : wahhh layan bola gak eh. cool! haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge