FIFA World Cup 2010 South Africa – England vs USA (1-1) Alahai Robert GREEN ! (Group C HD)

hahahahaha ni mmg paling lawak la kan

mmg mcm nak kejar ayam nak buat sembelih masa raya nanti

adoyai camner la green ni boleh underestimate bola sempoi mcm tuh kan

geram giler gerrard lepas tuh. haha

England vs USA (1-1) Robert GREEN (FIFA WORLD CUP 2010 Group C HD)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 responses to “FIFA World Cup 2010 South Africa – England vs USA (1-1) Alahai Robert GREEN ! (Group C HD)

  1. awal giler dpt video..huhu

    Reply

    KNizam Reply:

    roslan : biasa la blogger tegar haha 🙂

    Reply

  2. Pingback: Aksi Ayam Dari Pasukan England | Roslan Nazri

  3. rumah ada ramai lelaki lebih riuh dan meriah sebulan ni..hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    k jie : mmg best wooooo musim world cup ni kan hehe 🙂

    Reply

  4. Aku pun tak confident Robert Green ni.. Rasa Joe Hart lagi best.. Mungkin lepas ni Green tak main kot

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : lepas ni surelah kena drop punya kan hehe 🙂

    Reply

  5. Adeh video tu dah kene remove dah

    Reply

    KNizam Reply:

    wazy : lambat la hehe 🙂

    Reply

  6. ha,ha,ha . . . kesian betul

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : ahahahahaha 🙂

    Reply

  7. pergh kene puji..i think the same too..everyday cant wait to see what’s new. hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    izzah : hehe kesiannnnn hehe 🙂

    Reply

  8. haha lupe..siapa nak jd goal keeper pi latih tangkap ayam jelah

    erk~ org tu paham BM ke ..

    Reply

    KNizam Reply:

    izzah : eh paham, apa x paham plaks. ahaks hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.