FIFA World Cup 2010 – Game Schedule Day 1 @ 11 June 2010 @ South Africa vs Mexico (PKT 1900hrs) & Uruguay vs France (PKT 2330hrs)

wokay korang semua dah bersedia ?

haha aku akan layan world cup 2010 kali neh from islamabad

mmg ada live semua games. puas hati beb haha. internet pun 3mbps.

apa lagi ko nak kan ?

wokay kita check out schedule game day 1 kat bawah ni ok

aku akan tengok kat rumah member malaysians hari ni

dengan santapan asia (ala2 pattani) masa dinner

world cup game kat sini start lepas maghrib dalam kul 1900hrs

best la kan. 2nd game start kul 2330hrs. haha by kul 0200 pagi dah habis

weeheeeeeeee !

masa untuk bersengkang mata ala2 sengkuang cecah sos merah darah !

– – – – –  – – – –

sedikit fakta, source here

The waiting is almost over. The 2010 FIFA World Cup South Africa™ begins on Friday when the tournament hosts take on Group A rivals Mexico in the magnificent surroundings of Soccer City in Johannesburg, the first match to be staged at this impressive arena.

No host nation has ever lost their opening game in the world finals. Though this is new territory for the South Africans, the Mexicans have had the honour of opening up the competition on four previous occasions (1930, 1950, 1958 and 1970), although they failed to win any of those games.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “FIFA World Cup 2010 – Game Schedule Day 1 @ 11 June 2010 @ South Africa vs Mexico (PKT 1900hrs) & Uruguay vs France (PKT 2330hrs)

  1. hohohoho sampai skrg aku tak dpt lg jadual penuh worldcup ni utk tv stesen media prima.. Rtm je yg ada.. Xkan media prima xmampu kot nak buat siaran live.. Heheheh

    Reply

    KNizam Reply:

    topo : la takde update schedule kat msia lagi ke? pakistan lagi advance la kalo mcm tu hehe 🙂

    Reply

  2. tak sabar malam nie, tak tidurlah jawapnya. First mexico vs South Afrika lepas tu uruguay vs Perancis . . . nasib baik esok tak kerja

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : haha dunia akan terhenti seketika hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.