FIFA World Cup 2010 – Full Match Schedule – Pakistan Local Time GMT +005hrs

wokay gua sudah bersedia di depan tv

korang dah bersedia. dulu2 ada gak cadangan nak pergi ke south africa ni

tapi gua terpaksa batalkan di saat2 akhir la. bukan sebab masalah kewangan

tapi sebab atas dasar2 keselamatan. ye la kan. malas la gua nak deal ngan airport nanti

masalah visa bagai semua tuh. unnecessary problem je nanti

elok2 nak enjoy sekali jadi lain plak nanti.

so gua resort tengok depan tv je la. hehe 🙂

semua match adalah ikut local time pakistan. puas hati la time dia kan.

mostly game kul 7 malam or 11.30 malam. weheeeeeee….

muhahahaha masa game dah habis barulah korang kat malaysia tuh nak suboh kan.

eh samalah lah ngan gua sebab sini suboh kul 0330hrs ok. awal giler kan. muhahahaha

apa2 pun selamat berpesta sempena world cup 2010 !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “FIFA World Cup 2010 – Full Match Schedule – Pakistan Local Time GMT +005hrs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.