FIFA World Cup 2010 – Game Schedule Day 2 @ 12 June 2010 @ South Korea vs Greece (PKT 1630hrs), Argentina vs Nigeria (PKT 1900hrs) & England vs USA (PKT 2330hrs)

ok kita lupakan seketika 1st day world cup yang membosankan tuh

kita focus kat 2nd day game plak. 1st game hari ni mcm bosan je sebab ada greece

greece ni lepas menang euro tahun berapa ntah terus tenggelam mcm oil spill deep water tuh kan hehe

so 2nd game mmg surelah akan gempak giler. messi tuh beb ! haha

dan yg paling best sebab england akan mula main malam nanti kul 11.30 mlm gak weeheeee !

mcm biasa kalau nak updates kat twitter boleh lah click kat bawah ni ok

apa2 pun mmg cool la ada internet ngan iphone

semua info di hujung jari je. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “FIFA World Cup 2010 – Game Schedule Day 2 @ 12 June 2010 @ South Korea vs Greece (PKT 1630hrs), Argentina vs Nigeria (PKT 1900hrs) & England vs USA (PKT 2330hrs)

  1. tak lah bosan sangat, cuma belum hot lagi….
    for second game memang best, two of my fav group ada main, nampak gaya tak tidurlah . . .

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : bosan giler ok

    Reply

  2. memang best.. ada tak game kat RTM ari ni?
    Eh salah org plak aku tanya ek,.

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : ni apa punya soalan pastu jwb sendiri ni ha. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.