Feels Like Staying Home But…. Feels Like Watching the Fireflies….

entry ke 1

rasa cam best je resort neh kan. hehe

entry ke 2

rasa cam nak dok rumah je weekend neh

for the last 5 weekends dah takde kat rumah

rumah dah berserabut giler. haha bersepah.

hampeh sekali. haha

tapi bila tengok blog dr shah rambling pasal kuala selangor ngan seafood nyer yang mcm best (memang best giler ke shah ek ?), haha terus rasa nak pegi sana la

haha seb baik hari neh hari jumaat so esok ada long weekend… weeehhheeee

aku memang ingat nak pergi tengok progress rumah kat setia alam

so dah alang2 pegi setia alam tuh, mungkin ended up kat tourism spots kat kuala selangor lah kot

this is not the 1st time aku pergi ke kuala selangor

aku pernah la treasure hunt sampai kuala selangor. sampai till ada satu masjid kat sana. kat belakang tuh ada resort fireflies tak silap aku

harap2 tak ramai la orang esok kan. haha

this is going to the spontaneous cuti2 malaysia yg aku pernah buat

harap2 jumpa la seafood heaven yang dr shah dok cerita dalam blog dia tuh. hehe

tapi nak tidur mana ek ?

takkan nak balik hari kot. penat la brader ! penat driving ok. haha

mungkin singgah kat this resort as suggested by dr shah la kot.

haha lalalalallalal aaaaa

click kat sini kalau nak tahu lagi pasal kuala selangor seafood ! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge