Fairyland Hotel, Malakand, Kaghan Valley – Hotel Sebelah Sungai Yang Mendamaikan

Live Update: 3 Jun ’10, 6.49pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

aku stayed kat hotel ni masa otw ke naran
terletak di area malakand di kaghan valley, pemandangan sini mmg lawa
aku suka hotel ni sebab layanan tuan hotel dia best
cuma hotel ni takde letrik lepas kul 11 malam
dia off kan generator, habis terus gelap hehe
lagi satu sini paksi geyser nak panaskan air
aku malas la nak tunggu geyser tu kan
aku suruh hotel ni bawakkan aku sebaldi air panas je, habis cerita hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “Fairyland Hotel, Malakand, Kaghan Valley – Hotel Sebelah Sungai Yang Mendamaikan

  1. Nizam..xde ke gambar sungai nya..gambar hotel by the river..teringin nya nak tengok

    Reply

    KNizam Reply:

    izzah : hehe tunggu full blog post la nanti ya hehe 🙂

    Reply

  2. Hi
    I visited fairy land hotel few years back and after looking at pics in your post I feel like visiting this beautiful place again. I will greatley appreciate if you can give me fairyland hotel tel number with area code.
    thanks

    faisal

    Reply

    KNizam Reply:

    faisaal : you can contact muhammad riaz khan, the gm hotel at 0346-9542007

    Reply

  3. Thanks a lot Nizam. By the way I m in Islamabad, if you happen to visit Islamabad pl feel free contacting me. My cell iS +92-300-8550502.

    Faisal

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.