Facebook Dalam Bahasa Melayu Plak ?

perghhh dah advance sket la facebook neh kan

hehe dah ada version dalam bahasa melayu

korang sure dapat invitation nak jadi team yang tukhang translate tuh kan

apa lagi !

sahutlah seruan facebook berbahasa melayu dowh ! hehe

kalau x de facebook. tak dapek la den nak nolong eh….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “Facebook Dalam Bahasa Melayu Plak ?

  1. yey! merasa gak jd 1st commenter .. ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. moxs : la nak jadik 1 commentator rupanya ko ek. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. aku x main plak facebook..ckup dgn fs dan ms… โ—

    Reply

  4. faiz : aisey takleh la nak add ko dalam fb neh. hehe โžก

    Reply

  5. hehe dah cuba yg bahasa melayu pastu switched balik ke english… kureng faham hehehehe

    Reply

  6. shaxx : hehe aku baru nak tukar tadi. sekali x jadi la plak. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  7. oits..berapa banyak daaaaa ko nyer inbox tuh !

    Reply

  8. nice..sume dalam BM dah skrg ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. at least ni betul2 bahasa melayu, bukan bahasa indonesia, tapi still bunyi pelik jugak la

    Reply

  10. uiks! inbox tu!

    cam pelik la guna bm kat fb tu hahahaha
    dah terbiasa ngan english

    Reply

  11. Bukan bahasa melayu bhai.. bahasa indon tue…

    Reply

  12. life4hire : hehe banyak giler sampai dah tak terkawal lagi dowh. haha ๐Ÿ™„

    Reply

  13. zaki : hehe aku rasa memang bahasa indonesia lah. hehe ๐Ÿ˜ฎ

    Reply

  14. norhafidz : hehe banyak gak la yg aku tak paham even dalam bm. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  15. adila : tu la kan. banyak giler ah. malas nak buka dah. haha ๐Ÿ™„

    Reply

  16. cencurut : hehe aku pun perasan gak. hehe susah la dowh. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  17. bahasa melayu kan bahasa ibunda… tak boleh la nak menderhaka

    Reply

    KNizam Reply:

    fauzi : hehe tabik ! hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  18. jangan mederhaka nanti jadi tanggang

    Reply

    KNizam Reply:

    malaysiaweb : hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge