F1 GP China – Sebastion Vettel Leading After 33 of 56 Laps !

wahhhh tak sangka plak kali neh kat F1 GP China hujan lagi kan

paling best masa diaorang start tadi

aku pelik je kenapa safety car ada lagi padahal dah 4-5 laps

rupanya diaorang akan start right after safety cars blah

maknanya takde la start mcm biasa tunggu lampu hijau tuh kan. hehe

anyway memang dah banyak yang accident tadi kan

– – – – –

source here

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “F1 GP China – Sebastion Vettel Leading After 33 of 56 Laps !

  1. akhirnya abis juga perlumbaan diorang walaupun dalam hujan dan redbull dapat tempat 1-2 dalam pelumbaan nih

    Reply

    KNizam Reply:

    hady : hehe hujan sket je. x macam kat sepang kan. hehe 🙂

    Reply

  2. banyak peraturan baru plak kali ni kan..hehe.. x sangka plak kat China pun boleh hujan..sama cam Malaysia jugak…

    p/s: Ferrari?! Dimanakah? hehehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    izzat : hehe tu la kan. banyak aku belajar pasal f1 neh. hehe best2 🙂

    Reply

  3. Mungkinkah FIA akan pertimbangkan supaya pemandu F1 main lumba sampan sekiranya perlumbaan dihentikan akibat hujan lebat?

    Reply

    KNizam Reply:

    bul : hehe best gak. dah jadi f1 powerboat kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge