Extra Order for the 100 Years Big School Round Neck T-Shirt (Black) !

back by popular demand !

we will reprint the 100 years big school t-shirt

round neck & black colour only

place your order in the form below :

i will email you the banking details (for payment) via email

DUE DATE FOR ORDER – 27 APRIL 2009 @ 2000hrs

– – – – –

Loading… ORDER DITUTUP ! hehe πŸ™‚

– – – – –

thank you for supporting the mckk hockey team’s fund πŸ™‚

check out the actual t-shirt below

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

37 responses to “Extra Order for the 100 Years Big School Round Neck T-Shirt (Black) !

  1. waaaaaaa….aku nak saiz S….nak tukar…nak tukar gak !

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : hehe beli je 2. hehe πŸ™‚

    Reply

  2. byk nye tshirt aku kaler hitam, so aku kene pass.

    dah forward kt MCOBA malaysia nye yahoo group?

    Reply

    KNizam Reply:

    nh : nanti rough akan fwd kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  3. sape-sape pun bleh order ke?

    Reply

    KNizam Reply:

    blinkky : yep sapa2 boleh order. hehe πŸ™‚

    Reply

  4. aku bukan MCKK tp aku support

    Reply

    KNizam Reply:

    haritz : hehe thanks ya πŸ™‚

    Reply

  5. aku dah isi borang. dah dapat ke belum?

    Reply

    KNizam Reply:

    izhar : wokay dah dapat. nanti aku email banking details. hehe πŸ™‚

    Reply

  6. dah order dah tapi tak dapat no acc lagik ni hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    26 : sabar2 ya aku tengah reconcile semua list. esok pagi2 aku cuba email. hehe πŸ™‚

    Reply

    twenty-six Reply:

    boss, tak dapat lagi email ni hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    26 : hehe sabar2 baru habis treasure hunt. penat giler neh. hehe πŸ™‚

    Reply

  7. arep nak jugak. tapi bila post??? takut arep outstation 18,000km away

    Reply

    KNizam Reply:

    arep : hehe dah order ke belum ? ala boleh post ke office ko kat tawau kan. surelah ada orang. ke semua pergi 18k away. hehe πŸ™‚

    Reply

  8. kno, mcmana dgn perniagaan pakaian kita?

    brp riban nak print balik ni?

    Reply

    KNizam Reply:

    e99 so far ada 33 reprint. esok deadline. nanti aku email ko full list. hehe πŸ™‚

    Reply

  9. wuhuuuu
    skolah feymes2

    Reply

    KNizam Reply:

    loq : hehe biasalah tue. hehe πŸ™‚

    Reply

  10. nice…hmm, bile dpt?

    Reply

    KNizam Reply:

    fizie : deadline esok. nanti lepas ni aku email banking details dulu. mungkin within2 weeks dapat la. hehe πŸ™‚

    Reply

  11. Bro, i dah email via ur gmail. dapat tak?

    Reply

    KNizam Reply:

    kawaii : wokay dah dapat. hehe πŸ™‚

    Reply

  12. Pingback: KNizam Artwerk » Blog Archive » Closing Date/Time To Reorder T-Shirt Tomorrow

  13. Aku dah oder ituari ko dah dapatkan details aku?? aku nak t-shirt tu… takde free ape2 ker?? ehek… free thirt cyberjayaevent ker?? hehehehehe…

    Reply

    KNizam Reply:

    onggon : haha aku tunggu deadline esok. lepas tu aku email banking details ok πŸ™‚

    Reply

  14. Wokeh.. esok arrr… aku dah takde t-shirt mo pakai ni hahaha..

    Reply

    KNizam Reply:

    onggon : haha sabar2 gua banyak giler keje ni. hehe πŸ™‚

    Reply

  15. Aduh…Lambat a few hours je…Boleh ke isi form lagi sekarang? hehe…

    Reply

    KNizam Reply:

    chip : sempat lagi sebelum aku tutup secara rasmi malam ni ok. hehe πŸ™‚

    Reply

  16. Bro., kalau still boleh order lagi hari ni bagitau la ye…Just another 1, please…hehe…

    Reply

    KNizam Reply:

    chip : wokay cepat sket. malam ni aku tutup order terus. hehe πŸ™‚

    Reply

  17. alamak.. aku terlambat plak nak order la… ish ish ish…
    tak bleh extend ke?

    Reply

    KNizam Reply:

    helmy : extended sampai malam ni adjer tau. hehe πŸ™‚

    Reply

  18. Thanks boss! hehe…Err…tak jumpa pun form kat sini. Tak boleh load…hehe…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge