Explore the Ocean in Google Earth 5.0 ! Giler Cool Dowh !

haha hari tuh aku post pasal googlearth 5 neh

sekali terlupa la plak nak attach kan vid neh

giler cool kan

so merasa la nak pergi tengok apa ada kat jurang marianas !

harap2 takde la creature mcm dalam surface tuh kan.

scary dowh ! haha

source here

Take a plunge into the oceans of the world with Google Earth 5.0. In the new ocean layer, you can dive beneath the surface of the ocean, view exclusive content from top marine experts, discover new surf and dive spots, and explore 3D shipwrecks like the Titanic. Download at http://earth.google.com/ocean/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Explore the Ocean in Google Earth 5.0 ! Giler Cool Dowh !

  1. dari carik jurang mariana, baik pi tengok titanic! Wahaha, kat mana aa titanic tenggelam..?

    p/s: nk try ushar2 area penang punya, kot-kot ada harta karun, kayap..kayap..! Hahaha

    Reply

    KNizam Reply:

    myfreak : la kan ke titanic tenggelam kat area kutub utara. search je googlearth tuh. sure jumpa punya. hehe 🙂

    Reply

  2. jurang mariana jurang paling dalam…
    hidup lagi ke org yg dah sampai dlm tu??

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgubh : hehe takdelah sampai nak zoom dalam2 zoom ala kat area tuh dah la. hehe 🙂

    Reply

  3. best best.. kalau jumpa ikan duyung lagi best..
    silap2 jumpa dugong!! hahaha..

    Reply

    KNizam Reply:

    budeen : kalau jumpa ikan duyong bagitau gua sekali beb ! hehe 🙂

    Reply

  4. Waa..
    mcm best jek..
    boleh tak tgk awek pakai bikini kat pantai?

    Reply

    myfr3ak Reply:

    kah..kah..wey2, org tengok dlm laut la..bukat kat pantai..ko ni, kire gadis berbikini je..

    Reply

    KNizam Reply:

    myfreak : haha tu la kan. orang penat2 buat application nak tengok laut, bikini bottom jugak dia nak tengok. haha 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    flip9 : haha setakat awek pakai bikini kat malaysia pun ada la. haha 🙂

    Reply

  5. wooo .. menarik sungguh

    Reply

    KNizam Reply:

    azwan : ko dah cuba ke eh ?

    Reply

    azwan Reply:

    dah try, semalam. tapi bila pergi, ia bukak youtube jugak.

    Reply

    KNizam Reply:

    azwan : owh ye ke. hehe nanti aku plak cuba 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge