Excuse Me, Dah Pernah Tengok Ke YouTube in 3D ? Atau Cinema in 3D Ek ?

hehe jakun kejap aku bila tengok youtube dalam 3d neh

korang pernah tengok ke eh ?

tak nampak mcm 3d pun, tahulah 3d neh akan blur dalam 2d viewing kan

hehe cakap pasal 3d, pernah ke korang tengok wayang 3d

aku x pernah la sampai ke imax theatre kat berjaya times square tuh

tapi aku pernah tengok kat satu wayang screen

kat a famosa resort alor gajah rasanya

dia cakap 3d viewing

siap bagi semua spec tuh la kan. spec haru biru. sakit mata dowh

lepas tuh baru aku perasan cool gak la tengok wayang 3d neh

dan kali neh mmg real life virtual 3d

siap ada rasa tangan pegang kat pinggang lah (ala mcm kerusi urut osim tuh)

siap ada tali2 keluar kat kasut. hampeh !

dan yang paling tak boleh tahan

bila ada air keluar from seat depan direct menghala ke muka dan badan ko

giler ke hapa ?

seb baik aku tak hold camera or handphone masa tuh kan. haha

memang saspens lah masa tuh. siap basah sket la baju aku. haha

korang tak caya ke ?

kalau tak caya cubalah melawat ke afamosa resort tuh

mmg azab ok ! haha

p/s semua video kat atas takde kaitan ngan a famosa resort.

itu hanyalah khayalan semata2 haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Excuse Me, Dah Pernah Tengok Ke YouTube in 3D ? Atau Cinema in 3D Ek ?

  1. makin menarik kan YouTube? cayalah Google..

    Reply

    KNizam Reply:

    sham : hehe tuh la kan. seb baik la google yang beli youtube kan. cuba kalau yahoo yang beli, surelah bosan kan. hehe 🙂

    Reply

  2. Pak cik tolong.bolehlah

    Reply

    KNizam Reply:

    safar : haha mana ada eiiii haha 🙂

    Reply

  3. Wayang 3d tidak pernah tengok pun.kalau pertama kali tengok.mesti orang kata perak sangatlah..

    Reply

    KNizam Reply:

    safar : best woooo siapa ada air betul2 keluar. hampeh seb baik x basah camera aku. ahha 🙂

    Reply

  4. adeh pening kepala aku. bulau mata aku tengok 3D yang tak berapa 3D tu ha3. a famosa resort memang best!

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : haha samalah ngan aku. pening kejap masa tengok mula2 tuh. ahha 🙂

    Reply

  5. aku pernah gak la tengok wayang 3d kat times 4 , 5 tahun dulu….just nak cuber jee….tapi tak ingat la citer aper lak…tapi memang gempak sebab rasa benda tu wujud depan mata kita…skrin dier pun paling besar di malaysia…. member aku kat ikano power center pun ader gak wayang 3d nie…ntah la..

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : haha aku tak pernah singgah lagi ke times tuh tau. hehe jakun la aku nanti hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge