Evian Live Young – Roller Babies TV Advertisement

perghhhh hebat !

mmg aku boleh tersenyum tengok iklan cute mute neh kan. hehe 🙂

tadi masa ending buletin utama kat tv3 ada disiarkan pasal iklan neh

memang best dowh

terus aku check out kat google iklan mana lah yang tv3 siarkan neh kan

rupa2nya iklan syarikat mineral water terkemuka dunia – evian

sapalah tak kenal evian kan.

hehe air paling cool di dunia

hehe 🙂

korang tengok la sendiri iklan cute neh ok !

– – – – –

kat bawah neh plak the making of the tv ad

memang nampak susah la kan

ala2 3d gitu. hehe

kan best upin dan ipin plak buat iklan spritzer ke kan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Evian Live Young – Roller Babies TV Advertisement

  1. evian air paling mahal

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : yep betul. mahal giler dowh. hehe 🙂

    Reply

  2. adoi la. laju betul ko cari info psl iklan ni eh zam! tak sempat aku nak rempat dah ada kat blog ko hehe.

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : hehe info mmg bergerak cukup pantas sekarang la megat. seb baik ada pakcik google kan. hehe 🙂

    Reply

  3. seriusli cute weh!
    hahahaha…
    klaula idea2 iklan kt mlaysia smpai thap cmni kan best…
    ni tak..
    balik2 pasal hai-o marketing…wakakakakakaka..

    Reply

    KNizam Reply:

    zelo : haha tu la kan. malaysia patut buat iklan cool camni la kan. hehe 🙂

    Reply

  4. Memang Cute….nak maintain product kat pasaran kenalah buat iklan yg menarikkan..

    Reply

    KNizam Reply:

    meria : hehe best giler kan iklan neh. hehe 🙂

    Reply

  5. hmm…..first time tengok yang paling cute…just baby jee

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : actually neh semua cgi neh. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge