EURO 2008 – Semi-Finale 2 : Spain vs Russia

pagi neh nanti ada satu lagi semi-finale

russia lawan spain. sure best giler game neh

kalau ended up dengan penalty, aku rasa sure la spain menang

sebab diaorang ada iker casillas yang cool dan terer giler. hero masa q-finale. haha

so kalau russia nak menang, diaorang kena menang dalam masa full time, or xtra time

aku rasa spain akan menang 2-1.

apa kata korang ek ? hehe

aku rasa russia sure akan attack gila2 ngan arshavin.

mamat neh silap2 boleh score 2 pagi nanti. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “EURO 2008 – Semi-Finale 2 : Spain vs Russia

  1. dah nak abis first half ni tak gol lagi pun….aku dah pening nih hahaha

    zamzs last blog post..EURO 2008 SPAIN VS RUSSIA

    Reply

  2. waa spain leading 1-0 goal by xavi

    zamzs last blog post..EURO 2008 SPAIN VS RUSSIA

    Reply

  3. zamz : haha power gak la 1st half 0-0. cayalah spain. cuma jersey kureng cun la compared ngan jersey merah tuh kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge