EURO 2008 – Semi-Finale 1 : Germany vs Turkey @ 0200hrs

tolong lah germany menang pagi nanti ok

tak sanggup aku nak nengok turkey masuk finale. haha

aku rasa germany akan menang 3-1. hehe betul kan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “EURO 2008 – Semi-Finale 1 : Germany vs Turkey @ 0200hrs

  1. wah power gak turkey main…turkey score dulu tuu..takat minit 70 ni baru 1-1

    Reply

  2. isk power failure la plak…tak maju betulla diorang ni…

    Reply

  3. dgr2 nya klose score in the 79th minute so dah 2-1

    Reply

  4. turkey pun score gak…so 2-2 dah

    Reply

  5. 3-2 siot…germany score lagi

    Reply

  6. isk out lagi dah la final minute dah…hampess tull..
    mesti ceo co electric diorang tak dpt increment 100% nih…asik blackout je

    Reply

  7. confirm germany ke final…3-2 final score…
    tapi turkey mmg main power gak mlm ni…

    Reply

  8. maen : haha bagus la hang punya live update neh. aku malas la nak on internet. tengok bola pun dalan gelap adjer. haha 🙂

    Reply

  9. yeayyy germany menang….hehe

    axims last blog post..Authentic IndoChine Cuisine

    Reply

  10. axim : giler nasib tuh. kalau xtra time sure turks menang. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge