EURO 2008 – Results : Romania vs France & Holland vs Italy

perghhhh another sleepless night la malam tadi kan. haha

sure ngantuk giler ah aku kat office pagi neh. kalau hujan lagilah sleepy !

dah la tengah hari neh kena pegi hq sebab ada challenge meeting pasal PSI la plak. haha

perghhh game yang membosankan la france lawan romania malam tadi

game ada la attack sket2. aku tengok defence romania power beb

memang susah la france nak lepas pagi tadi. hehe

game neh paling best. memang attacking giler2 punya. haha memang best

aku pun dah tersengguk2 dah masa tengok game holland lawan italy

aku rasa italy dah kena badi world cup champion lah. hehe dulu france pun kena gak

lepas jadik world cup champion ngan euro champion, terus kalah 1st game. hehe

apa sudah jadi dengan defence maut italy kali neh ? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge