EURO 2008 – Results Q-Finale : Portugal vs Germany

weeeeheeee germany menang dengan portugal

tak payah penalty pun. haha power siot germany. giler kejap je dah 2 goals

aku mmg suka germany masuk semi compared ngan portugal. hampeh je. haha

hopefully germany masuk finale lah kan. haha

surelah mengantuk giler masa khutbah hari neh nanti. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “EURO 2008 – Results Q-Finale : Portugal vs Germany

  1. hurray!! walaupun aku tak sapot germany, but aku happy giler sebab portugal is out! RONALDO… nyahahahahahaha! defence portugal bit kucar kacir, hence the fast 2 goals.. hmm.. germany vs holland in final! 😛

    Reply

  2. ahahaha..padam muka..broker2 bola sepak baru je nak booking ronaldo…tiba2 kalah..padan laa ngan depa….bajet star laa konon..hehehe…german mmg best..aku start best kat GER masa FIFAWC06 la..perghh mmg best..nih kira perlawanan replay tmpt ke3 dan ke4 yang mana portugal kalah kpd france..heheuahusdha

    adib.s last blog post..Q-Final without FRANCE

    Reply

  3. hik hik hik.. ade org kene gelak ngan aku hari ni… hero kesayangan beliau kalah dengan German =)

    Mohd Ismails last blog post..Seleksi Terkini 20 Jun 2008

    Reply

  4. bongkerz : haha aku pun sama. benci ngan portugal itu. haha power ah germany. finale germany lawan holland lah kan . hehe 🙂

    adib : hahaha

    mael : hehehe

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge