EURO 2008 – Results : Italy vs Romania & Holland vs France

perghhhh memang betul2 the flying dutchman lah ! haha

italy giler babi attack pagi tadi tapi dapat satu goal adjer. haha

siap kena penalty lagi. seb baik keeper buffon terer dowh

kalo tak sure lah romania dah menang and pegi q-finale

adrian mutu score and then dialah jugak yang failed amik penalty

kecewa siot. aku expect italy akan blah awal lah kali neh.

holland memang power ah. semua mcm tak kena ngan france pagi tadi. hehe

apa sudah jadi ngan henry kali neh. haha satu goal je. biasanya attack giler2 kan

hehe neh macam badi world cup champion lah

aku rasa france neh memang overrated lah kali neh. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge