EURO 2008 – Results : Holland vs Romania & France vs Italy

haha pagi tadi baru 10 minutes start aku dah tidur.

lena sungguh. sedar2 je dah kul 0530hrs. haha

wakakakaaaa akhirnya italy masuk gak q-finale. nasib siot. haha

romania power gak tapi aku rasa still tak layak la masuk q-finale kan. hehe

dah lama takde card merah kan. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “EURO 2008 – Results : Holland vs Romania & France vs Italy

  1. ok lah , kra nasib lah holland menang
    anyway mereka membuktikan lagi bahawa France, walaupun was a champion of the world … tetapi ia tetap team sayur 😛

    they should start bringing in the young generation .. kalau tak ia akan kekal sayur

    azwanhadzrees last blog post..FireFox 3 Launching on June 17th

    Reply

  2. akhirnya france kalah, jangan nak harapkan siapa yang botak2 tu? henry ke siapa……. tapi yang tak bestnya portugal will fighting german…. aduh portugal must win….

    Reply

  3. aku memang tak puas hati sebab FRANCE kalah..bila laa kemunculan Zidane semula..

    Reply

  4. azwan : hehehe france mmg overrated lah kan. hehe 🙂

    noni : zidane takde terus hancussssss 🙂

    adib : hahah tinggal kenangan je la. haha 🙂

    Reply

  5. Pingback: Download Music for Free for iPod

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge