EURO 2008 – Results : Czech Republic vs Portugal & Switzerland vs Turkey

aku budget portugal menang 2-1. sekali dia menang 3-1. hehe

so cam biasa portugal is the 1st team to qualify to the q-finale.

turkey menang plak pagi tadi. so last game sure best nyer lah.

dua2 ada chance nak masuk q-finale kan. hehe portugal dah selamat dah !

portugal neh aku rasa ada chance masuk semi pun neh. hehe

tapi team dia mcm tak balance lah. takde mid yg power. striker dah power giler. haha

portugal memang patut kena puji la kali neh kan

memang main superb. aku paling kagum dengan goal 1 touch diaorang hari tuh

selamba je gomez pass kat pepe style 1 touch. memang cool giler ah masa tuh ! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “EURO 2008 – Results : Czech Republic vs Portugal & Switzerland vs Turkey

  1. Portugal mesti favourite team… Ronaldo and Deco can be very dangerous…

    Malam nie nak tengok Jerman macamana.. bolehkah Jerman kekal favourite

    Netherland dan Sepanyol juga melakukan opening yang bagus…

    Reply

  2. letting : hehe semua portugal, german ngan spain power. hehe 🙂

    Reply

  3. Portugal da dapat ke suku akhir nih..hehe

    gandingan Nuno gomez.srostiana ronaldo,Deco ngan simao memang fabulous…!!

    setakat ni team yang paling menyerlah 3 team:holland,Portugal ngan Spain…

    axims last blog post..Portugal PASTI Mara

    Reply

  4. axim : power ah 1 tough gomez ngan pepe hari tuh kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge