EURO 2008 – Results : Austria vs Croatia & Germany vs Poland

giler ah. haha

minit ke 4 dah kena penalty. trauma beb jadik defender kalo camtuh.

haha dah la host nation kena lead plak 0-1 plak. last2 stay sampai final whistle. so austria is the 2nd host-nation yang kalah masa 1st game. so swiss should rasa lega la kan. euro 2008kali neh dua2 co-host nation kalah 1st game !

game germany vs poland aku sempat tengok 10 minutes je sebelum tv plak tengok aku. haha masa starting tuh nampak oklah juga. masuk 11 minutes aku dah weng. sawan petrol tak habes lagi. terus terlentok !

haha ngantuk giler dowh

tapi mamat podolski neh mmg terer siot !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “EURO 2008 – Results : Austria vs Croatia & Germany vs Poland

  1. kononnya gue mahu tengok germany main 9aku peminat germany n italy) malangnya bkn aku tgk diorg main, diorg tgk aku tdo mlm td. wahahahah

    syams last blog post..Kesan Kenaikan Harga Minyak

    Reply

  2. ramaila nampaknya yg jadi zombie di tempat keja sebab stay up kan haha

    kawaii_desus last blog post..Let’s be cinderalla and move about in a pumpkin!!!

    Reply

  3. aku tengok podolski scored 1st goal, then went to sleep.. need to work man, damn why it needs to be 2.45am in the morning hahahahaha! portugal main hari tu aku tengok juga.. sebab nak kutuk ronaldo.. 😀 😀 hahahahahahah!

    ps: ntv7. tv9. tv3 showing euro 2008 games.. wonder why they never show any of the champions league games before this? crap.. even final also they didn’t show it.

    bongkerszs last blog post..Ayat Power Giler!! Talk Is Cheap, Especially LANCIAO Talk..

    Reply

  4. syam : hahah sama la ngan aku mlm tadi. ngantuk giler plak. haha 🙂 kan bagus kalau mcm world cup japan/korea dulu. semua game kul 9 malam je kan. hehe 🙂

    kawaii : korang kerja la, bagi zombie2 neh balik rumah tidoq. haha 🙂

    bongkerz : takde sponsor la. sapa nak kaler rambut warna biru mintak sponsor? haha 🙂

    Reply

  5. banyak cantik?
    sapa soh stayup haha
    so did u color ur hair blue?? hahah 🙂

    kawaii_desus last blog post..Let’s be cinderalla and move about in a pumpkin!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge