EURO 2008 – Italy vs Romania @ 2320hrs & Holland vs France 0215hrs

another important match for italy. game hidup mati lah kata orang kite yop !

hehe kalau italy kalah, habes lah bungkus, balik italy lah. hehe

aku rasa italy akan menang. tapi romania power gak. diaorang nak seri je kot. hehe

kesian kat coach italy donadoni neh

mcm2 kena bambu sebab kalah masa 1st game hari tuh. hehe apa nak buat kan

sayang je takde coach lama masa menang world cup kan

tambah plak captain tershohor diaorang takde plak kali neh. semua mcm tak kena je

aku paling suka nengok kaler2 orange mcm neh lah. hehe

memang cool lah kaler2 orange neh kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “EURO 2008 – Italy vs Romania @ 2320hrs & Holland vs France 0215hrs

  1. iye, me update: belanda 4 – perancis 1..
    makin banyak baju orenlar namfaknyer ofis me nanti.. ihihi

    Reply

  2. hahahah. perancis kalah dengan teruknya di tangan belanda. sukanya aku. aku boleh balas dendam dgn kwn2 aku yg dok kutuk aku selama ini sebab aku sokong italy. wahahahahahhahahahah

    syams last blog post..Memenangi Hati Wanita Melalui Shopping

    Reply

  3. en_me : hehe best giler game france lawan holland tuh. memang banyak kali france attack tapi tak dapat2 goal. haha 🙂

    syam : haha france should terkeluar lah kan. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge