EURO 2008 – Spain vs Russia @ 2320hrs & @ Greece vs Sweden 0215hrs

malam neh nyer game cam boring adjer… hehehe

spain lawan rusia

aku rasa sure lah spain akan menang

last sekali rusia perform gila2 masa world cup mana ntah

ada ekali tuh yang dia score 5 goals terus. memang besar margin

tapi spain ada iker casillas, keeper terhebat abad ini. mamat neh mmg terer siot

then ada greece lawan sweden

aku mmg minat ngan sweden drpd world cup 1994 lagi. hehe

lawa siot jersey kuning dia. ingat lagi tak pada jersey kuning adidas yang ada 2 stripe besar warna biru yang menjadi kegilaan ramai masa world cup 94 dulu. mmg cun la warna garang team sweden neh. sweden masuk semi rasanya masa tuh. hehe cool !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “EURO 2008 – Spain vs Russia @ 2320hrs & @ Greece vs Sweden 0215hrs

  1. takper, me pass..

    Reply

  2. en_me : hah? apa tu en_me ? hehe 🙂

    Reply

  3. spain 4 russia 1

    Reply

  4. hari ni 11 june 2008 aku telah teruk di hentam oleh mmbr2 aku penyokong kuat spain atas kemenangan 4-1 ke atas rusia. diorg kutuk aku sbab aku penyokong italy. italy kalah 3-0 kpd holland. cisssss….

    syams last blog post..Kenapa Kau Harus Elakkan Kegagalan

    Reply

  5. maen : perghhhh live comment ko buat maen ek. hehe 🙂

    syam : tu la pasal. aku pun sokong italy gak. tapi tgk cara main mmg hampeh la. mmg patut kalah pun. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge