EURO 2008 – Grand Finale : GERMANY vs SPAIN

the grand finale akhirnya datang jugak pagi neh nanti kul 2 pagi

demam euro 2008 dah nak habes. haha

kena tunggu world cup 2010 lah lepas neh. hehe 🙂

aku kerja la plak esok. haha. rasa cam malas je nak tengok finale neh kan

apa2 pun aku rasa spain akan menang.

mungkin dengan penalty jugak !

kalau ada penalty, lagi lambatlah tidur so lagi mengantuklah jawabnyer kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “EURO 2008 – Grand Finale : GERMANY vs SPAIN

  1. aku nak tengok, tapi esok pagi nak ke ipoh pulak 🙁

    Reply

  2. azwan : hehe ko tengok highlights je la. hehe 🙂

    Reply

  3. Nasib baik la aku ni bukan kaki bola. Kalau tidak esok gi keje mata merah & menguap-nguap je… Eh tapi sampai tengah2 malam aku dok layan blog ni tak pulak ngantuk lak kat tempat keje….

    Reply

  4. shah : rugi woooooo tak tengok tournament 4 tahun sekali neh. hehe ngantuk2 belakang kira dah. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge