EURO 2008 – Austria vs Croatia @ 2320hrs & Germany vs Poland @ 0215hrs

it’s 2300hrs now

less than an hour for the group B match !

now that u can watch all the games live from stadium astro !

psssssst : jangan ada sapa2 suruh aku ubah gaya hidup dengan unsubscribe astro and then ubah gaya hidup makan bola, tidur bola masa tengah2 season euro 2008 neh ! haha ada yg kena sawan petrol tengah2 season euro 2008 neh karang. haha

jap lagi ada game austria (joint co-host ngan swiss) vs croatia

aku budget surelah croatia menang.

x sabar2 nak tengok jersey klasik kotak2 depa tuh. haha

actually aku lagi tunggu game germany vs poland.

tapi kul 2.30 pagi jap lagi lah plak

rasanya germany akan menang.

tapi poland kuat gak woooooooo. don’y pray2 ah ballack ! haha

aisey esok dah la ada urgent important meeting kul 1000hrs

camna ni weiiiii. haha

should i watch or should not ? haha boring la camnikan. haha

ke nak tengok highlights je kul 0500hrs pagi nanti. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge