eureka ! i have found it ! weeheeeee

remember the problem with wordpress theme that i post that day at here ?

just bloghopping at blog afham just now

and i am really impressed with the simplicity of his theme

i browsed through the theme that he used and found this link

lepas tuh aku download wordpress theme dia and then terus activate

jeng jeng jeng….check kat header nampak ada customizable header !

perghhhhhh syukur2. akhirnya ada gak theme yang cool camni !

so bolehlah aku memblog sesuka hati kat www.knizam.com lepas neh. hheheheh

heheheheheheeh lepas neh boleh lah tukar2 header sesuka hati cam kat knizam.wordpress.com tuh !

hehehehehehe jika rasa gembira tepok tangan ! hohohoho !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “eureka ! i have found it ! weeheeeee

  1. byk nye widget dan advertisement ko.. slow2 boy..

    anyway, ko bole sedut balik entry2 lame ke dalam knizam.com ko ni. try la.

    Reply

  2. ed : hehehehe aku tengah test semua ads neh sebenarnya. aku nak letak max 3 ads je nanti. nak tengok mana yg cun. ehehehehe

    ko orang 1st yg comment ! thanks 🙂

    Reply

  3. ed : eh btw. aku malas la nak sedut post2 lama tuh. aku nak biarkan je jadi nostalgia. heheheheh

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge