Emila Yusof’s Moleskine Sketch Book – Cool Siot !

perghhhh memang berbakat la si emila neh kan

dengan blog yang cool

pastu ada moleskin penuh dengan artwerk sendiri

memang cool !

hehe 🙂

bila la aku nak jadik creative camni kan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Emila Yusof’s Moleskine Sketch Book – Cool Siot !

  1. memang cool… aku belum sampai tahap cam tu lagi

    Reply

    KNizam Reply:

    hady : tuh la kan. cool giler ah.

    Reply

  2. perghh.. sempoi ahh.. smart.. smart..

    Reply

    KNizam Reply:

    anarm : memang berbakat semulajadilah minah tuh kan. hehe 🙂

    Reply

  3. aku memang suka baca blog dia neh!!karya dia memang cantek!!

    Reply

    KNizam Reply:

    axim : hehe cool giler kan. hehe 🙂

    Reply

  4. hmm…bestnya dapat stroke maintain camnih…its been a while im not sketching, skali on balik dah macam GUMP! LOL. TQ KNizam. Lama tak jenguk her blog sbnrnya

    Reply

    KNizam Reply:

    anuar : perghhhhh ko pun artiste gak eh. cool ! hehe 🙂

    Reply

  5. gile lah,sanggup dia wat bebanyak tuh

    Reply

    KNizam Reply:

    blowie : orang kalau dah minat kan. hehe 🙂

    Reply

  6. It’s absolutely gorgeous!

    Reply

    KNizam Reply:

    mariana : cun gilos kan. heeh 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge