Eh Ada Menu Nasi Goreng Lah !

Hehe ada hikmah juga lah kot aku pindah hotel neh ok
Aku check room service ada menu nasi goreng siot. haha
Mcm dah setahun aku x jumpa nasi goreng kat sini tau
Aku dah order tadi, la ni tengah tunggu nak sampai
Adoyai lapar giler ok sekarang ni. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Eh Ada Menu Nasi Goreng Lah !

  1. Mesti la lain gaya rasanya kan..
    tak sama ngan kat Malaya

    Reply

  2. bro.. nasi goreng dia ada sekali ngan timun+sambal belacan tak?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge